Bejelentkezés
Regisztráció
Végrehajtás alatt álló ingatlanok, ingóságok és ingatlant keresők országos adatbázisa

Megrendelés menete


0. Regisztráció

Megrendeléshez az oldalunkra történő regisztráció szükséges. Ez a jobb felső sarokban, a menüben található "Bejelentkezés/Regisztráció" gombra kattintva kezdhető meg:

A megnyíló oldalon kattintson a "Regisztráció"-ra:

Regisztrálni létező email címmel, ill. Google vagy Facebook fiókkal lehetséges

  • Email címes regisztrációhoz kérjük írja be az email címét, valamint pipálja be, hogy elfogadja az általános feltételeket.
  • Google/Facebook fiókkal történő regsiztrációhoz kattinson a  megfelelő gombra:

    A felbukkanó ablakban engedélyezze a kapcsolódást!

A következő ablakban a regisztrációhoz ezek után meg kell adnia a teljes nevét, valamint jelszavát. Opcionálisan számlázási adatait is megadhatja (ezen adatokat később is módosíthatja a profiljában).

Amennyiben kész, kattintson a "Regisztráció" gombra.

Email címmel történő regisztráció esetén várja meg amíg egy aktiváló emailt küldünk "[Ingatlanvégrehajtás.hu] regisztráció" tárggyal. Amennyiben nem érkezik meg, kérjük ellenőrizze a "Levélszemét (v. spam)" mappát a levélfiókjában, lehetséges, hogy ide került az emailünk. Kérjük a fiókja aktiválásához kattintson a levélben található linkre. Sikeres aktiválás esetén bejelentkezhet fiókjába.


1. Belépés

Fiókjába történő bejelentkzéshez a jobb felső sarokban, a menüben található "Bejelentkezés/Regisztráció" gombra kattintson:

Itt írja be a regisztrációhoz használt email címét, majd a "Tovább" gombra kattintva a jelszavát. Amennyiben Google/Facebook fiókkal regisztrált, kattintson a megfelelő gombra:

Sikeres bejelentkezés ügyfélfiókja nyílik meg, valamint a  jobb felső sarokban megjelenik a neve, amelyre kattintva bármikor elérheti ügyfélfiókját.


2. Szolgáltatás kiválasztása

Ügyfélfiókjában a megrendelni kívánt szolgáltatás mellett kattintson a megrendelés gombra:

A megjelenő megrendelő oldalon kérjük ellenőrizze, hogy a megrendelni kívánt szolgáltatás legyen bepipálva. Kérjük válassza ki emelett a pénznemet amiben fizetni szeretne, a számlázási adatokat (amennyiben eltérnek a korábban megadottaktól), valamint a szolgáltatás kívánt időtartamát.

Az űrlap alján folyamatosan megjelenik a fizetendő összeg. Továbbá megjelennek az adott szolgáltatásra vonatkozó feltételek, melyek kattintásra új ablakban nyílnak meg.

Kattintson a "Tovább" gombra az oldal bal alsó sarkában:

A következő oldalon mégegyszer áttekintheti a rendelés adatait. Ha minden rendben van, kattintson mégegyszer a "Tovább"-ra, ezzel leadva a rendelést. A rendelés leadásáról ekkor tájékoztató emailt is küldünk az Ön számára.


3. Fizetés

A megrendelés leadása után megjelennek a fizetési lehetőségek (Átutalás/Bankkártya/Külföldi utalás), kérjük kattintson az Önnek legmegfelelőbb opcióra.

  • Utalás esetén az átutaláshoz szükséges banki adatok jelennek meg. Kérjük az utalás során a beazonosíthatóság érdekében a közlemény rovatba ne felejte el beírni a megadott megrendelés azonosítót.
  • Bankkártyás fizetés a PayPal rendszerén keresztül történik, ehhez kattintson a PayPal fizetés gombra és kövesse az utasításokat:

4. Szolgáltatás aktív

A megrendelt szolgálatás aktiválásáról email-ben ezután értesítjük. Ez sikeres bankkártyás fizetés után azonnal megtörténik, míg átutalás esetén a banki átfutási idők miatt 1-2 munkanapon belül történik meg.

Aktív szolgáltatás esetén ügyfélfiókjába belépve az adott szolgáltatás(ok) mellett az aktív felirat és az előfizetés lejárati dátuma jelenik meg: