Bejelentkezés
Regisztráció
Végrehajtás alatt álló ingatlanok, ingóságok és ingatlant keresők országos adatbázisa

Felhasználási feltételek


1. Szolgáltatás

1.1. Az Ingatlanvegrehajtas.hu ügyfél fiókja ("Ügyfél fiók"). hozzáférést biztosít a Life And Health Ltd. ("Szolgáltató") által üzemeltetett szolgáltatásokba ("Szolgáltatások"). Az Ügyfél fiók létrehozásával elfogadja ezeket, valamint a Szolgáltató Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát.

1.2. A Szolgáltatásokat csak saját felelősségére használhatja. Felelős a felhasználói fiókjával végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszó biztonságban tartásáért.

1.3. Az erre szolgáló beállítási lehetőségeken kívül nem módosíthatja az Ingatlanvegrehajtas.hu és az ahhoz kapcsolódó rendszerek megjelenését, működését, az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után. A Szolgáltató nem vállal felelősséget az Ingatlanvegrehajtas.hu elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okoz a Szolgáltatónak, azt teljes mértékben köteles megtéríteni.

2. Belépés az Ingatlanvegrehajtas.hu-hoz hozzárendelt Szolgáltatásokba

2.1 Az összes, az Ügyfél fiókból elérhető szolgáltatásba beléphet:

(a), egy email cím és jelszó segítségével

A Szolgáltató az Ügyfél fiók jelszavának elfelejtése esetén kizárólag az "elfelejtett jelszó" funkcióval ad lehetőséget annak pótlására. Az elfelejtett Ügyfél fiók jelszavának pótlásához szükséges a regisztrációnál megadott email cím ismerete. Az elfelejtett jelszó funkció új jelszó megadására ad lehetőséget, a régi jelszót a Szolgáltató semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé, még az eredeti tulajdonosának sem.

(b) Facebook fiókkal történt előzetes összekötés után Facebook belépési azonosítóval

Az Ingatlanvegrehajtas.hu-hoz tartozó Szolgáltatásokat Facebook bejelentkezéssel is használhatja. A Facebookos belépés esetében is szükséges egy új, vagy már meglévő Ügyfél fiók, melyet a Facebook fiókhoz kapcsolunk. Ez a "Bejelentkezés Facebook fiókkal" gombra való kattintással, és a felugró ablakban található feltételek elfogadásával történik. Ezzel hozzáférést biztosít a Szolgáltatónak Facebook alapadataihoz (név és email cím), melyek az Ügyfél fiókba is felvételre kerülnek. A Szolgáltatások nem küldenek üzenetet, vagy bármilyen egyéb adatot a Facebook felé.

(c) Google fiókkal történt előzetes összekötés után Google belépési azonosítóval

Az Ingatlanvegrehajtas.hu-hoz tartozó Szolgáltatásokat Google bejelentkezéssel is használhatja. A Google  fiókos belépés esetében is szükséges egy új, vagy már meglévő Ügyfél fiók, melyet a Google fiókhoz kapcsolunk. Ez a "Bejelentkezés Google fiókkal" gombra való kattintással, és a felugró ablakban található feltételek elfogadásával történik. Ezzel hozzáférést biztosít a Szolgáltatónak Google alapadataihoz (név és email cím), melyek az Ügyfél fiókba is felvételre kerülnek. A Szolgáltatások nem küldenek üzenetet, vagy bármilyen egyéb adatot a Google felé.

3. Személyes adatok elkülönített kezelése

3.1. A birtokunkba került adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek csak a kérésére adjuk ki, és az Ügyfél fiók törlésével egyidejűleg azokat is töröljük. Az Ügyfél fiók törlését az Ingatlanvegrehajtas.hu-n található felhasználói felületen teheti meg. Adatvédelmi elveinkről Adatvédelmi szabályzatunkban olvashat részletesen

3.2. Az Ingatlanvegrehajtas.hu használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon elsősorban a Szolgáltatásokhoz kapcsolódóan naplózzuk webes tevékenységét. A naplókat kizárólag statisztikai célokra illetőleg szükség szerint technikai hibakeresésekre használjuk fel, és csak a technikai személyzet tagjai férnek hozzájuk. Az ily módon tudomásunkra jutó személyes adatokat csak ideiglenesen tároljuk, azokat folyamatosan töröljük. (Naplók alatt a szervereink logjait értjük. Ezek az üzemeltetésünk számára fontos információkat hordoznak, és elemzésükkel optimalizáljuk rendszereinket, felderítjük az esetleges hibákat).

3.3. Az Ingatlanvegrehajtas.hu rendszerbe történő regisztráláskor megadott email címét a Szolgáltatások többi felhasználója számára nem jelenítjük meg. Email címét harmadik félnek nem adjuk át, kizárólag harmadik fél hirdetési ajánlatát tartalmazó emailt nem küldünk előzetes hozzájárulása nélkül.

3.4. Az Ingatlanvegrehajtas.hu használata közben a böngésző bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítjuk, ezek hiányában az Ingatlanvegrehajtas.hu nem használható. Az ily módon a számítógépére küldött adatcsomagokban személyes adatokat nem helyezünk el, azok csak technikai információkat hordoznak.

3.5. Az Ügyfél fiókba történő belépést követően mindaddig belépett státuszban marad, míg a rendszerből ki nem lép az erre szolgáló kilépés funkció segítségével. Ha nem lép ki, csak a böngészőt zárja be, a rendszer egy meghatározott ideig belépve tartja, majd automatikusan kiléptet, az Ügyfél fiók védelme érdekében.

4. Egyebek

4.1. A jelen Felhasználási Feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról az emailben értesítjük.

4.2. Az Ingatlanvegrehajtas.hu-hoz kapcsolódó szerzői jogok, védjegyek, logók stb. jogosultja/tulajdonosa a Life And Health Ltd., ami ezek használatára, részeinek vagy egészének felhasználására, módosítására kizárólag jogosult.

4.3. A jelen Felhasználási Feltételekben foglaltakra a magyar jog rendelkezései irányadóak.